Zakelijke
Samenwerkingen
Wij zijn erg trots op al onze samenwerkingen. Wij leveren onze bonbons aan verschillende winkels, restaurants en hotels in Nederland. Wilt u Smit’s Delicious ook als onderdeel van uw assortiment? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!
licor43-4
licor43-2
Gepersonaliseerde
Chocolade Bonbons
Wij zijn voortdurend bezig met het maken van nieuwe chocoladecreaties en staan altijd open voor unieke samenwerkingen. Wilt u samen met ons een nieuwe bonbon ontwikkelen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!
Smit’s Delicious
op uw menukaart
U kunt kiezen uit ons assortiment van twintig verschillende bonbons die het hele jaar door wisselen, maar u kunt ook samen met ons een eigen bonbon samenstellen. Wilt u Smit’s Delicious ook aan uw menukaart toevoegen? Neem dan contact met ons op en ontdek zelf dat de mogelijkheden écht oneindig zijn!
426784628
423428693
Zakelijke Mogelijkheden
U bent van harte uitgenodigd om een afspraak te maken, zodat we gezamenlijk uw chocoladewensen kunnen bespreken. Wij kijken uit naar een samenwerking!

Gepersonaliseerde Chocolade

Bij ons is het mogelijk om chocolade te personaliseren. U start met de selectie van uw gewenste vorm, kleuren en smaakcombinaties.

Relatiegeschenken

Wij verzorgen de verzending van persoonlijke relatiegeschenken voor kleine of grote aantallen.

Gepersonaliseerde Verpakking

Ook is het mogelijk om de verpakking volledig te personaliseren met logo, slogan en in uw huisstijl.

Smit's Delicious Cadeaubon

Speel even voor Willy Wonka en geef uw relaties & medewerkers de unieke kans om zelf chocolade te bestellen met een cadeaubon!
Maak kennis met onze
16 nieuwe smaken

Kaneel-Piment

Duindoorn-Yoghurt

Kalamansi-Kardamom

Koffie-Cru de Cacao

Banaan-Karamel

Hazelnoot-Crunch

Aardbei-Peper

Mango-Rooibosthee

Wasabi-Munt

Stroopwafel

Bergamot-Vanille

Kokos-Limoenblad

Cookies & Cream

Tonkabonen

Pandan-Palmsuiker

Gestampte Muisjes